HOME | BLOG | BLOGPOST

Video Conversie! Verhogen views van je nieuwe bedrijfsfilm

Video conversie tips, meer YouTube views

Video conversie tips ... 27 hebben we er inmiddels gegeven op onze site. Allemaal eenvoudige video conversie tips om het aantal views van je bedrijfsfilm of online video te verhogen. Ook video conversie tips die ervoor zorgen dat je bezoekers die handeling gaan doen, die je van ze verwacht. In het vakjargon noemen we dit de ‘conversie’ van een bedrijfsfilm of video.

Willen we met onze nieuwe bedrijfsvideo bereiken dat mensen zich inschrijven op onze nieuwsbrief, de vernieuwde showroom bezoeken, een aanbieding onder de ogen krijgen, … ?

Elke inschrijving op de nieuwsbrief, elke showroombezoek, elke verkochte promotie ... is een conversie. Eigenlijk ‘een opbrengst van je bedrijfsfilm’.

Het verhogen van deze conversie (hogere conversie/opbrengst halen uit je bedrijfsfilm) is geen ingewikkelde wiskunde. Lees na dit artikel snel onze 27 tips en je zult begrijpen wat ik bedoel. Met simpele truckjes, weetjes, verhoog je moeiteloos de conversie van elke videoproductie!

Deze lijst met tips die we gemaakt hebben is uiteraard niet definitief. In dit schrijven gaven we een verklaring van het woord 'conversie' en tegelijkertijd een eerste aanvulling op onze 27 conversie tips die al op onze website stonden.

Op de site wordt dit conversie tip 28;

Conversie video tip 28

Één van de eenvoudigste tips om meer views te krijgen voor je YouTube filmpjes en wat veelal vergeten wordt, is ervoor te zorgen dat je teksten op elkaar afstemt.

Zorg er dus voor, dat je de teksten van al je video’s met eenzelfde thema, ook met eenzelfde stukje tekst laat beginnen. Je overige filmpjes worden zo eerder als ‘gerelateerd’ getoond. En je begrijpt wel (hoe ga je zelf te werk?) dat zo, één kijker/bezoeker meerdere views genereert bij verschillende video’s (die van jou uiteraard!).

Vergeet ook nooit de makkelijkste manier om meer views te verkrijgen … door het simpelweg te vragen! Vraag aan je Facebook- of Twitter vrienden om die video, waar je zo hard aan gewerkt hebt en zo fier op bent, te liken of beter nog … te delen. Simpel toch!

Hebben jullie vragen hieromtrent of een idee voor een volgende/nieuwe tip? We vinden het geweldig als je mee discussieert!

Bedrijfsfilms laten maken door ons, we houden ons uiteraard aanbevolen!

Bel (0032) 475 604883 of mail ons

We vinden het ook altijd leuk als u een artikel van ons deelt op Facebook, Twitter of Google+. Alvast bedankt!


Uitgelicht
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square