One step checkout. Als er ingeschreven moet worden, laat dit eenvoudig gaan, met zo weinig mogelijk stappen.

Conversie Video tip 26

Het testen van verschillende bedrijfsvideo's. Bijvoorbeeld A/B testen.

Conversie Video tip 27

Geef al je videoproducties tekst mee die op elkaar afgestemd zijn. Zo zal YouTube sneller deze andere video's bij 'gerelateerde' video's plaatsen. Eén bezoeker zal zo waarschijnlijk meerdere video's van jouw bekijken.

Bij een eigen videoplatform bepaal je zelf de gerelateerde video's. Jij bepaalt wat je kijkers te zien krijgen en in welke volgorde. Dit zorgt voor een hogere conversie!

3 belangrijke voordelen; 

 

1. de kijkers kunnen lezen als ze toevallig op dat moment niet kunnen luisteren
2. je voorziet de Google zoekmachine van een heleboel keywords
3. je kunt dit script gebruiken voor een blog post, waar vervolgens de lezers weer kunnen teruglinken naar je video.

Conversie Video tip 28

Kijk in analytics (met een je eigen videoplatform gaat dat makkelijk) of er bijvoorbeeld mensen afhaken na 15 seconden. Misschien moet je je intro veranderen? En controleer later opnieuw.

Conversie Video tip 29

Door een link of een pop-up aan het einde van je video toe te voegen, bevorder je de interactiviteit met een verhoogde conversie en aankoopbereidheid tot gevolg. Vergeet ook hier niet de mobile friendliness!

Conversie Video tip 30

Please reload

Goed en snel kunnen afspelen, gebruik het juiste format. Uw bezoekers kunnen zo eenvoudiger navigeren en zullen daardoor minder snel afhaken.

Conversie Video tip 6

Maak uw bedrijfsvideo altijd makkelijk 'shareable' via Facebook, Google+, LinkedIn, ...

Conversie Video tip 7

Biedt niet te veel klikbare elementen aan op dezelfde pagina. Het verminderd de kans dat ze op de kostbare 'play' button klikken.

Conversie Video tip 8

Gebruik je bedrijfsfilm ook in je persbericht, voor online advertenties, mailings, ... Vraag op het einde of ze je willen liken en/of je video willen delen. Vraag of ze commentaar willen geven.

Conversie Video tip 9

Lange intro's zijn uit den boze, kom snel 'into the point'. Mensen haken snel af, 53% al na 30 seconden.

Conversie Video tip 10

Please reload

Bedrijfsfilms tussen de 30 en 60 seconden hebben 37% meer kans om gedeeld te worden. Korte video's of trailers werken altijd!

Conversie Video tip 11

Het storyboard, de gesproken tekst uitschrijven voor die mensen, die uw bedrijfsvideo zonder geluid wensen te bekijken. Dit zijn er verbazend veel!

Conversie Video tip 12