HOME | INFO BEDRIJFSFILMSONZE WERKWIJZE

ONZE

WERKWIJZE

 

Offerte aanvraag​

Na de offerte aanvraag gaan we van start met het onderstaande 10 Stappenplan.

Heeft u hulp nodig bij uw offerte aanvraag, kunt u ons uiteraard eerst altijd bellen of mailen.

Indien u dat prettiger vindt kan u ook eerst onze korte vragenlijst of checklist invullen. Zo gaan we alvast geen belangrijke zaken over het hoofd zien en kunnen we snel van start gaan met uw nieuwe videoproductie!

 

 

1. Briefing

Tijdens de briefing gaan we die punten waar we bij de offerte van uit zijn gegaan, in het kort overlopen. Afwijkingen en/of misverstanden worden hier besproken. Suggesties worden voorgesteld.

 

2. Creatieve concept

Één van de belangrijkste productiefases. Hoe gaan we uw boodschap duidelijk maken aan de kijker. Wat willen we 'hoe' vertellen? Het proces is nu voor iedereen duidelijk.

 

3. Storyboard

Het storyboard (aangeleverd door u of door ons) laat ons in het kort zien waar me met de bedrijfsfilm naar toe willen. We komen zo minder snel voor verrassingen te staan. Een geschreven en gevisualiseerde uitwerking van de bedrijfsvideo, meestal aangeleverd als pdf file.

 

4. Logistiek

Als we het eens zijn over het creatieve idee en het storyboard is afgetekend, gaan we van start. Nu plannen we de productie van uw bedrijfsvideo van het begin tot het einde. We slaan hier absoluut niets over!

 

5. Productie opname

We gaan doen waar we voor gevraagd zijn; filmen. Op het afgesproken tijdstip, locatie en met de juiste mensen, maken we nu de mooiste beelden.

In onze fotogallery hebben we voor u een draaidag in beeld gebracht.

 

6. Bewerking

We produceren nu een eerste uitwerking van de bedrijfsfilm zoals eerder afgesproken. Ook allerhande tekst en graphics gaan we hier reeds toevoegen.

 

7. Geluidsmontage

Met onze geluidseffecten en passende muziek brengen we nu uw bedrijfsvideo nog meer tot leven!

 

8. Beoordeling

Wij sturen u een email met een link in, waar u de eerste versie van uw bedrijfsvideo kunt bekijken. Hier kunt u commentaar geven en suggesties doen wat u eventueel gewijzigd wil zien. (standaard hebben wij 2 revisie rondes)

 

9. Goedkeuring

Na de beoordeling volgt de uiteindelijke goedkeuring van uw nieuwe bedrijfsfilm.

 

10. Publiceren en marketing

Wij sturen uw bedrijfsfilm op, op het voor u gewenste formaat. (meestal .mov en .mp4) Indien gewenst helpen wij u ook op weg om uw video te optimaliseren bij zoekmachines. (lees alvast onze SEO video tips hieromtrent)

(Ook eigen GreenKey Studio)

Een goede videoproductie = samen plannen voor het beste resultaat

Staat onze werkwijze u aan, twijfel dan niet om met ons contact op te nemen voor vrijblijvende informatie.

(0032) 0475 604883 of mail ons

 

 

U twijfelt nog? Volg ons dan alvast op Facebook, YouTubeTwitter of Google+

Bedrijfsfilm laten maken? Verder zoeken is zinloos

werkwijze-bedrijfsfilms-laten-maken-bedrijfsvideos-kosten