HOME | INFO BEDRIJFSFILMSSEO ONLINE VIDEO

SEO

ONLINE VIDEO

 
SEO-ONLINE-VIDEO-BEDRIJFSFILMS-LATEN-MAKEN
 
 
 
 
 

Een bedrijfsfilm of een online video kan ervoor zorgen dat uw website beter gaat scoren in de Google zoekresultaten (91,5% klikt alleen op pagina 1 van Google)

Kan! Dat wil zeggen ... als je bepaalde regels volgt. Google verandert zijn algoritmes voortdurend, dit om uiteindelijk nog meer relevante informatie te kunnen geven aan de zoekers. De belangrijkste SEO regels om een video beter te laten scoren hebben wij voor u samengevat.

 

Indien u op de hoogte gehouden wil worden over deze steeds veranderende regels, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief. Van zodra de spelregels wijzigen, brengen wij u hiervan op de hoogte!

En dan nu ... zoals beloofd, Video Seo tips waarmee u meteen aan de slag kunt.

 

SEO Video tips versus tips expert;

We hebben onze Video SEO tips onderverdeeld in 'tips' en 'tips expert'. Deze laatste zijn waarschijnlijk interessant voor de ontwerper of ontwikkelaars van uw website. Heeft u nog andere tips of unieke ervaringen, laat het ons dan weten via bijvoorbeeld onze Facebook pagina of mail ons. Samen weten we altijd meer.

 

Onze eerste SEO Video tip

Geef uw nieuwe bedrijfsfilm een duidelijke naam. Een naam, waarvan je denkt of weet, dat mensen daar op gaan zoeken in een zoekmachine.

 

15 ONLINE VIDEO SEO TIPS

 

 

Wij weten niet in welke mate u vertrouwd bent met het online plaatsen van video's

Onderstaande tips zijn echt wel voor gevorderden. Misschien zijn deze tips u wel bekend, gebruik ze dan als geheugensteuntje.

 

Onze eerste SEO Video Expert tip

Gebruik uiteraard de beste keywords in je metadata, maar vergeet nooit de steeds waardevoller wordende ´long-tail´ keywords. (zoekopdracht langer dan 3 woorden, bijvoorbeeld; "wat kost een bedrijfsfilm laten maken" in plaats van "bedrijfsfilms kosten")

 

8 ONLINE VIDEO SEO EXPERT TIPS

 

 

Meten is weten

Hoe ga je het eventuele succes van je bedrijfsfilm meten?

Bepaal dit in het begin bij het plannen van je 'Online Video SEO' strategie.

 

Tip: Wat je zeker moet meten is het aantal bezoekers die je via social media kanalen verkreeg en hoeveel door de gewone zoekresultaten. 

Beoordeel vervolgens je gevolgde content strategie.

 

Een goede bedrijfsfilm - bezoekers blijven langer op uw site - Google gaat uw site meer waarderen en een hogere ranking geven

U wil hulp bij het maken van die ideale bedrijfsfilm en de SEO hiervan? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte of eventueel andere vraag.

Mail ons of bel (0032) 475 604883

 

U twijfelt nog? Volg ons dan alvast op Facebook, YouTubeTwitter of Google+

Bedrijfsfilm laten maken? Verder zoeken is zinloos

online-video-seo-hoger-scoren-in-google-ranken