HOME | BLOG

24 Apr 2018

"Bedrijfsfilms Belvedere ... hebben jullie een drone ter beschikking, maken jullie ook bedrijfsfilms met drone videobeelden?"

Dit zijn enkele vragen die men ons tegenwoordig steeds vaker stelt.

Drone videobeelden zijn de laatste tijd standaard geworden in de meeste bedri...

23 Mar 2017

24 hard facts die je er toe aanzetten bedrijfsfilms te gaan gebruiken in je online video marketing strategie

19 Feb 2017

6 niet te missen trends Video Marketing 2017

13 Jul 2016

Bedrijfsfilms ga je zeker niet zomaar laten maken ...

Vanzelfsprekend laat je niet zomaar een bedrijfsfilm maken, je hebt iets belangrijks mee te delen. Uw allernieuwste product wil je laten opvallen, die nieuwe vestiging in het noorden van het land wil je onder de aand...

19 Feb 2016

Drone video opnames, dat extraatje wilde ik mijn klanten nog graag kunnen aanbieden wanneer ik voor hen een bedrijfsfilm maak.

Sinds kort werken wij samen met Drone'D. Al snel merkte ik dat het filmen met een drone een speciale vaardigheid vereist. 

Filmen met een drone....

29 Jan 2016

“Wat gaat de trend zijn voor het komende jaar?” Elk jaar probeer ik, zoals zo vele anderen, hier een antwoord op te vinden.

Voor onze business, het maken van bedrijfsfilms, nog steeds een belangrijker wordend item op het internet, zie ik dit jaar een viertal trends...

2 Dec 2015

De 7 leukste tips om uw videocamera nog eens te gebruiken met Sinterklaas en het Kerst- en Nieuwjaarsfeest.

 

Videocamera’s zijn heel leuk om te hebben. Vaak komen ze echter in de achterste lade terecht, na ze 1 of 2 keer gebruikt te hebben. Lees hier de 7 leukste videot...

22 Sep 2015

Bedrijfsfilms laten maken door ons, daar gaat uiteraard niets boven. U zult dat ongetwijfeld al gemerkt hebben als u een paar voorbeelden van ons gezien heeft. Maar … waarom schrijf ik dit korte blog artikel?

 

Al surfend ben ik onlangs de HEXO+ drone tegengekomen. Waaro...

29 May 2015

 

Video conversie tips ... 27 hebben we er inmiddels gegeven op onze site. Allemaal eenvoudige video conversie tips om het aantal views van je bedrijfsfilm of online video te verhogen. Ook video conversie tips die ervoor zorgen dat je bezoekers die handeling g...

14 Apr 2015

Als je gevraagd wordt iemand zijn nieuwe bedrijfsfilm of corporate video te bekijken, word je daar zelden enthousiast van. Moet dat nou echt?

Eigenlijk raar dat dit meestal negatieve, saaie associaties met zich meebrengt.

Bedrijfsfilms worden meestal omschreven als langd...

Please reload

Uitgelicht

Bedrijfsfilm met drone videobeelden?

April 24, 2018

1/2
Please reload

Recente Posts
Please reload

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square