HOME | BLOG | BLOGPOST

Bedrijfsfilms laten maken versus de bedrijfsfilms zelf maken


bedrijfsfilms laten maken met Hexo+

Bedrijfsfilms laten maken door ons, daar gaat uiteraard niets boven. U zult dat ongetwijfeld al gemerkt hebben als u een paar voorbeelden van ons gezien heeft. Maar … waarom schrijf ik dit korte blog artikel?

Al surfend ben ik onlangs de HEXO+ drone tegengekomen. Waarom is dit interessant voor mij hoor ik u denken?

Een bedrijfsfilm of promotiefilm zélf maken lijkt ons niet alleen leuk, maar zeker ook ‘to do’ om de concurrentie een stapje voor te zijn.

Zeker voor uw kijkers (volgers) gaat dit een zeer aparte ‘kijk’ ervaring zijn waar nog veel over nagesproken gaat worden en/of veelvuldig gedeeld gaat worden op de sociale media.

bedrijfsfilms laten maken met drone hexo+

Wel … deze drone kun je zo instellen (ik ga hier niet in op de details) dat hij de hele tijd u blijft volgen. (zie afbeelding hier links, de drone volgt je tijdens het kajakken) En dit vanuit een door u bepaald perspectief. Hij doet dit volledig zelfstandig. Ik hoef je niet te vertellen dat dit leuke beelden kan en ik veronderstel zal opleveren.

De Hexo+ is in Amerika ontwikkeld via Kickstarter. Vorig jaar hebben ze 1,3 miljoen opgehaald via deze crowdsourcing dienst.

Het is maar een idee.

U wenst zo een video opname te laten maken, dan is het misschien slimmer en zeker goedkoper om even met ons contact op te nemen. (Voor de Hexo+ betaald u toch al gauw $1300, wij maken uw bedrijfsfilm al vanaf 545 euro) Vanzelfsprekend maken wij voor u die bedrijfsfilm waarbij we hetzelfde effect kunnen creëren. Met dezelfde mooie, indien gewenst hilarische beelden.

U wil zo een bedrijfsfilm laten maken! Geef dan een seintje en we gaan samen aan tafel zitten om alles te bespreken.

Bel (0032) 475 604883 of mail ons

We vinden het ook altijd prettig als u dit artikel deelt op Facebook, Twitter of Google+


Uitgelicht
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square