top of page

HOME | BLOG | BLOGPOST

Trend in Video Marketing land

Deze "Video Marketing" trends kun je volgens ons het best niet uit het oog verliezen de komende tijd. We hebben ze voor u bondig samengevat, opdat u ze eenvoudiger kan onthouden!

Video Marketing trends
  1. YouTube is zoals bekend nog steeds dé dominante speler in videoland. Ondanks ze afgelopen jaar een stijging van 40% optekenden voelen ze de adem van Facebook in hun nek. (embedded video’s en livestreaming zorgen voor ‘real time’ marketing)

  2. Video advertenties die getoond worden in de zoekresultaten. Enkele zoekmachines (waaronder ook Google) zijn dit reeds aan het uittesten.

  3. Ook het rechtstreeks kunnen bestellen vanuit een productvideo blijkt een shot in de roos te zijn. Mensen kijken langer naar de video en belangrijker … gaan sneller over tot een aankoop!

  4. Doordat vele enthousiaste kijkers en grote retailers reeds overtuigd zijn, social media en video’s die getoond gaan worden in de zoekresultaten ervoor zorgen dat er veel meer mogelijkheden ontstaan om video’s te bekijken, verwachten we wel degelijk een explosie in video marketing!

  5. Alles draait de laatste jaren om personalisatie, klanten zo persoonlijk mogelijk benaderen. Met de nieuwste videotechnieken brengen we deze ervaring naar een ongekende hoogte.

  6. De productiekosten zijn dermate laag geworden anno 2017, dat springen op de “video marketing trend” trein zeer eenvoudig en een must geworden is.

Bedrijfsfilm laten maken ... Yes

Laat u vrijblijvend adviseren door ons, stel ons uw vraag.

#videomarketing #YouTube #embeddedvideo #livestreaming #realtimemarketing

Uitgelicht
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page